Jablečné octy
Jablečný ocet je tradiční přírodní produkt, který se vyrábí fermentací jablek. Jeho využití sahá daleko za hranice kuchyně, kde je ceněn pro svou výraznou chuť a schopnost zvýraznit chuť pokrmů. Jablečný ocet je bohatý na kyselinu octovou, vitamíny, minerály a antioxidanty, což mu propůjčuje řadu zdravotních výhod.
Ocet z jablek 1000 ml
Použití: jablečný ocet slouží k ochucování jídel, salátů a k přípravě nápoje. Nápoj připravíme tak, že do 2 dl vody přidáme dvě lžičky jablečného octa a osladíme dvěma lžičkami medu. Nápoj je vhodné pít ráno, nejlépe nalačno.
Výrobce: VS Rychleby s.r.o., provozovna Velká Kraš 164, 790 58
Složení: ze šťávy z celých čerstvých jablek. Bez chemických a konzervačních přísad. Stupeň kyselosti je 5 %. Nefiltrovaný, nepasterizovaný.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 13,8kJ/3,3 kcal, sacharidy 0g, z toho cukry 0g, tuky 0g, z toho nasycené mastné kyseliny 0g, bílkoviny 0g, sůl 0g
Ocet z jablek 500 ml
Použití: jablečný ocet slouží k ochucování jídel, salátů a k přípravě nápoje. Nápoj připravíme tak, že do 2 dl vody přidáme dvě lžičky jablečného octa a osladíme dvěma lžičkami medu. Nápoj je vhodné pít ráno, nejlépe nalačno.
Výrobce: VS Rychleby s.r.o., provozovna Velká Kraš 164, 790 58
Složení: ze šťávy z celých čerstvých jablek. Bez chemických a konzervačních přísad. Stupeň kyselosti je 5 %. Nefiltrovaný, nepasterizovaný.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 13,8kJ/3,3 kcal, sacharidy 0g, z toho cukry 0g, tuky 0g, z toho nasycené mastné kyseliny 0g, bílkoviny 0g, sůl 0g
Powered by Phoca Cart